Αθήνα, 08-08-22 23:38

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 

30-06-11  Νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει η Πανελλήνια Ένωση Ιδιοκτητών Ραδιοφωνικών Σταθμών

 Νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει η Πανελλήνια Ένωση Ιδιοκτητών Ραδιοφωνικών Σταθμών μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου που έγινε στην Αθήνα.

Μέλη του ΔΣ εξελέγησαν οι Μάνος Παπαμακάριος (ΡΑΔΙΟ ΕΝΑ ΕΥΒΟΙΑΣ), Παναγιώτης Κρητικός (ΡΑΔΙΟ ΕΝΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ), Παναγιώτης Φιλίππου (ΗΧΟΡΑΜΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ) και ʼγγελος Νταβλούρος (TOP FM ΑΧΑΪΑΣ).

Στη θέση του Ειδικού Γραμματέα εξελέγη ο Νίκος Καρτελιάς (NRG 95 ΕΥΒΟΙΑΣ) ενώ Ταμίας εξελέγη ο Κυριάκος Δημητριάδης (F1 ΚΟΡΙΝΘΟΥ). Στη θέση του Αντιπροέδρου επανεξελέγη για 2η συνεχή φορά ο Γιώργος Ναστούλης (ΗΛΕΚΤΡΑ FMΚΟΡΙΝΘΙΑΣ) και στη θέση του Γενικού Γραμματέα για 2η συνεχή φορά ο Κώστας Τσίγκας (ALPHA RADIO ΚΑΒΑΛΑΣ).

Στη θέση του Προέδρου επανεξελέγη για 4η συνεχή φορά ο Αντώνης Γρηγορόπουλος (ΙΟΝΙΟΝ FM ΗΛΕΙΑΣ), ο οποίος σε δηλώσεις του ανέφερε:


«Μια αρκετά πετυχημένη και δραστήρια τετραετία έκλεισε με τις σημερινές αρχαιρεσίες της ΠΕΙΡΑΣ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Χρίστο Μίμη και τον Ηλία Ψιλάκη που αποχώρησαν από τη διοίκηση του οργάνου για την πολύτιμη συνδρομή τους στη λειτουργία του.
Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΙΡΑΣ συνδυάζει την εμπειρία με τις νέες ιδέες και την όρεξη για δράση. Ήδη, από την πρώτη του σύσκεψη αποφασίστηκε να γίνονται συνεδριάσεις εκτός Αθηνών με ανοικτές συνελεύσεις για τα Μέλη κάθε Περιφέρειας, ενώ θα συγκροτηθούν Ομάδες Εργασίας και Ειδικές Επιτροπές που θα συνδράμουν το ΔΣ στη δύσκολη τετραετία που έρχεται. Προτεραιότητα θα δοθεί στην υλοποίηση σειράς προτάσεων για τη βελτίωση του ισχύοντος θεσμικού πλαισίου για τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, πού ήδη η ΠΕΙΡΑΣ είχε απευθύνει στον αρμόδιο Υπουργό»
 

επιστροφή

GREEK RADIOS LIST: ON AIR
Το radio.gr δημοσιεύει τον πιο πλήρη κατάλογο Ραδιοφωνικών Σταθμών της Ελλάδας, που περιλαμβάνει ακόμα κι αυτούς που είναι πλεον ιστορία.
 
 

ΗΜΕΡΑ FM Ν. Αχαΐας
ΕΣΡ: Διαγραφή Ρ/Φ Σταθμού ΗΜΕΡΑ FM Ν. Αχαΐας από Πίνακα Λειτουργούντων Ραδιοφωνικών Σταθμών - Η ραδιοφωνική συχνότητα 90.4 FM ανήκει στο Ελληνικό Κράτος.


FLASH 96 FM Ν. Αττικής
ΕΣΡ: Διαγραφή Ρ/Φ Σταθμού FLASH 96 FM Ν. Αττικής από Πίνακα Λειτουργούντων Ραδιοφωνικών Σταθμών - Η ραδιοφωνική συχνότητα 96 FM ανήκει στο Ελληνικό Κράτος.


ΕΣΡ: Διαγραφή Ρ/Φ Σταθμού ΜΥΓΔΟΝΙΑ FM Ν. Θεσσαλονίκης από Πίνακα Λειτουργούντων Ραδιοφωνικών Σταθμών | Η Ραδιοφωνική Συχνότητα 100.8 FM ανήκει στο Ελληνικό Κράτος.


VELVET 98.4
ΕΣΡ: Επανεγγραφή του Ρ/Φ Σταθμού ΡΑΔΙΟ ΞΑΝΘΗ ΕΝΑ (ήδη VELVET 98.4) Ν. Ξάνθης στο Μητρώο Λειτουργούντων Ραδιοφωνικών Σταθμών.


ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΕΣΡ: Διαγραφή Ρ/Φ Σταθμού ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ Ν. Πέλλας από τον Πίνακα Λειτουργούντων Ραδιοφωνικών Σταθμών | Η ραδιοφωνική συχνότητα 99,3 FM ανήκει στο Ελληνικό Κράτος.


Αποκάλυψη της ταυτότητας του ανηλίκου θύματος
ΕΣΡ: Προς όλους τους Ενημερωτικούς Τηλεοπτικούς και Ραδιοφωνικούς Σταθμούς και εν γένει τους Παρόχους Υπηρεσιών Μέσων Επικοινωνίας της χώρας.


Ο Μουσικός 98,6 αλλάζει και γίνεται PRIDE!
Στις 10 Σεπτεμβρίου το νέο, χαρούμενο, γεμάτο χρώματα, ραδιόφωνο της Αθήνας θα κάνει την εμφάνισή του στους 98,6.Ο Mousikos από τις 10 Σεπτεμβρίου γίνεται Web Radio
Ο Mousikos από τις 10 Σεπτεμβρίου γίνεται Web Radio & θα ακούγεται αποκλειστικά από το Streamee, την πρώτη πολυμεσική εφαρμογή στην Ελλάδα.


Έγκριση αλλαγής Κέντρου Εκπομπής απο το ΕΣΡ
Πρώτη φορά το βλέπουμε αυτό! Το ΕΣΡ ενέκρινε την χρήση ΚΕ από ρ/σ διαφορετική από αυτή που είχε δηλώσει το 1999. Ξεκόλλησε το ραδιόφωνο από την 1/11/1999 ή μήπως όχι. Θα δούμε...


Έναρξη λειτουργίας Μητρώου Νέων Υπηρεσιών Οπτικοακουστικών Μέσων
Ανεβάζετε βιντεάκια στο FB, YT, Insta, TikTok κλπ με το σκυλάκι το γατάκι ή τη γιαγιά σας? Συμμετέχετε στα έσοδα απο διαφημίσεις? Τότε σας αφορά! (δλδ τους μισούς Έλληνες...)
Άλλη μια μπερδεμένη Απόφαση του ΕΣΡ: Εγγραφή Υπηρεσιών Οπτικοακουστικών Μέσων και Οικείων Παρόχων στο Μητρώο Επιχειρήσεων.